Hallo, mag ik mij even voorstellen …

Ik ben Gert Lontie en samen met mijn echtgenote Barbarra Bosschart, onze 2 Fox Terriërs Quibble & Jiggs en Siva de poes, woon ik tussen de rustige weilanden van Begijnendijk, omgeven door koeien, schapen, ezels en herten.

Na 30 jaar met passie een succesvolle bloemenzaak gerund te hebben, heb ik mij met dezelfde passie gesmeten en toegelegd op het trimmen en toiletteren van honden.

Voor zover ik mij kan herinneren hebben honden altijd al wel een deel uitgemaakt hebben in mijn leven : Kim de Cocker Spaniël en Jutta de Duitse Herder, de honden uit mijn kindertijd , Rasta de Golden Retriever, mijn eerste eigen hond en speelkameraadje van mijn oudste zoon. Woffl ,Kef & Mick de Mechelse Herders, mijn trouwe wakers en om te komen tot onze twee speelvogels : Quibble & Jiggs , een draadhaar en gladhaar Fox Terriër.

Met de komst van deze twee laatste is mijn passie voor honden en trimmen zodanig toegenomen dat ik, met de steun van mijn echtgenote, besloten heb mijn droom na te jagen.

Na 2 intense jaren van school, stages, workshops, hondenshows en gedreven door tonnen passie, kan ik met enige fierheid zeggen dat ik afgestudeerd ben met grote onderscheiding en heb ik mijn diploma ‘Hondentrimmer ‘ in ontvangst mogen nemen.

Deze passie is ondertussen uitgegroeid tot een eigen trimsalon waar uw trouwe viervoeter op de eerste plaats komt en waar ik van elke toilettage een aangename belevenis wil maken.

… Whatever I do, I do with passion …